2012 m. liepos 19 d., ketvirtadienis

Va kokie man gavos kleckai :)

Prisipirkau nemielinės sluoksniuotos tešlos, tad ėmiausi mėsos pirožkų darymo, kadangi alkana kaip vilkas buvau :)
pirma tarkavau sūrį ir pasiruošiau, pakepinau faršą su  morkomis, daug česnako, nemažai žalių krapų ir kečiupu.




Faršą jau paruoštą dėjau ant sluoksniuotos tešlos gabalėlio, bėriau sūrio ir visus kraštus užlipinau :) kaip mokėjau taip lipinau ...


  Per vidurį tokio klecko dariau skylę kad susikaupę riebybalios išbėgtų, pasiteisino, iškliuksėjo nemažai.
 Dedam viską į skardą ant sviestinio popieriaus ...
 Imame vieną labai liksmą kiaušinį ...
 ... ir paleidžiam jam vidurius...
 visą tą masę lpakame ir tepame ant piragaičių...

 Jei norim galim pabarstyti kmynų...
 kišam į pečių kokį turim ar kokį randam...
 ir 10-15 min., kol  kepame galim savo bardakėlį susitvarkyti...
 kai jau gražiai pagelsta , traukiam lauk...

 atvėsiman ir jau greitai ėdam :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą